Šokové predstavenie sa dnes deje pre šedobiele X Serena Williams X Nike Blazer „Queen“

Niektorí inštruktori z fitness sú tak obmedzení, že nedostávajú ani overené spustenie. Zoberme si napríklad sivobiely X Serena Williams X Nike Blazer-Queen. Iste, niektoré veľkosti zverejnili štáty, ale to bol mýtus pre tých, ktorí majú v úmysle policajného dôstojníka priamo tu vo Veľkej Británii. Rovnako ako s takými strmými predajmi sú ešte oveľa viac mimo dosahu.

Predtým, ako to prijmete ako ešte jeden, dnes by dnes mohla ponúknuť nádej na kopanie …

O tejto prominentnej teniske sa hovorí, že sa predstavuje niekedy v priebehu nasledujúcich 12 hodín prostredníctvom špičkového obchodného Ssense. Stránka je už online, čo by naznačovalo bezprostredné spustenie. Identifikácia nákladov vo výške 130 GBP je príťažlivá za predpokladu, že sa tieto predávajú za viac ako 1 000 GBP.

Je to dúhová medzipodošva, vďaka ktorému je tento mimoriadne biely inštruktor X Nike tak populárny. Grand Slam Champion Serena Williams dodáva inšpiráciu štýlu. Toto je jediná sivobiela teniska, ktorá funguje tenisová sféra zafarbená káblovou kravatou.

Udržujte ho uzamknuté na SSENSE a buďte pripravení, pretože by to mohli zaviesť v akomkoľvek čase. V opačnom prípade budete úplne prvý, kto sa dozviete o predstavení pomocou @TheSolerestocks.

Uncategorized