Čísla akcií Adidas Yeezy vylepšili 350 V2 „True Form“, ktoré vás včera šokujú

, Adidas oficiálne odhalil Yeezyho vylepšenie 350 V2 „True Form“ v celej svojej sláve. Nastavte sa na spustenie týždňa po horúcom očakávanom Yeezy 700 ‘Inertia’, teraz poznáme čísla akcií pre „špeciálne vydanie“ Yeezy a oni vás šokujú!

„Skutočná forma“, ktorá sa vydáva výlučne v Európe, Rusku a Ukrajine, je na rozdiel od všetkých 350 V2, ktoré sme predtým videli. Na základe „statického“, s rovnakým priehľadným bočným pruhom, je natretý v svetlo šedej farbe s doplnkovými šnúrkami. Funkcia tučných oranžových akcentov na karte Pull Pull a dole dole, je prítomná medzipodošva z plnej dĺžky, tiež zafarbená v mandarínskom odtiene.

Podľa našich zdrojov bude na Adidas EÚ 48 588 párov. Toto je šialené množstvo vzhľadom na 28 000 „statických“, 22 823 „sezamov“ a iba 12 000 „polorazom žltej“ počas decembra. Myslím, že Kanye to naozaj naznačil, keď sľúbil, že jedného dňa bude všetci schopní sťahovať pár Yeezys, hm? Dajte nám vedieť, čo si myslíte o tejto správe, a nezabudnite sa pozrieť na náš Yeezy Vylepšiť 350 V2 „True Form“ Sprievodca tombolom, aby ste získali najlepšiu šancu na policajti!

Uncategorized